Коледната вест отваря нашите сърца.
С тихи думи тихо ни обгрижва доброта.
Бляскави гирлянди, алени звездици,
пръскат светлина грейнали свещици.
Подаръците чакат послушните деца.
Обещаваме задружно сто добри дела.
Нека в празничния ден сме заедно у дома ,
нека радостта погали всички детски личица.
Нека руменеят бузките пред светлата елха,
нека да запазим искрата на старите слова. /2/
© Мария Todos los derechos reservados