Dec 7, 2018, 1:10 PM

Коледа вкъщи 

  Poetry » Authors song
1094 2 0

Коледната вест отваря нашите сърца.

С тихи думи тихо ни обгрижва доброта.

 

Бляскави гирлянди, алени звездици,

пръскат светлина грейнали свещици.

 

Подаръците чакат послушните деца.

Обещаваме задружно сто добри дела.

 

Нека в празничния ден сме заедно у дома ,

нека радостта погали всички детски личица.

Нека руменеят бузките пред светлата елха,

нека да запазим искрата на старите слова. /2/

 

 

© Мария All rights reserved.

The work is a contestant:

Коледна песен »

13 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??