Коледен подарък
Коледен подарък искам аз,
ала не от Дядо Мраз!
Искам съдбата да ми поднесе
твоето сърце!
Това, което искам за Коледа си ти,
твоята обич ми дари
и най-щастлива ме направи,
мечтите ми осъществи!
Бъди моя Коледна мечта,
стани моята съдба!
© Мария Todos los derechos reservados
Нека твоята мечта се осъществи!