Зимата дойде
и от радост заподскача детското сърце.
То мечтае за снега,
да се пуска с шейна,
да играе с другари
или пък снежни човеци да прави.
А в коледната нощ,
точно в полунощ.
Да се скрие зад вратата,
с поглед втренчен към елхата.
Дали като е слушал цяла година,
подарък за него ще има
© Михаела Димитрова Todos los derechos reservados