19 dic 2008, 7:51

Коледна нощ 

  Poesía » Del paisaje
714 0 2
 

В тихата, свята

                коледна нощ,

Коледа идва

      с най-пълния кош.

 

Радостно свети

      звезда на елхата.

Весели пеят

         деца по земята.

 

Нова надежда

        в сърцата изгря.

Лощото вече

        под камък заспа.

© Гергана Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??