19 дек. 2008 г., 07:51

Коледна нощ 

  Поэзия » Пейзажная
715 0 2
 

В тихата, свята

                коледна нощ,

Коледа идва

      с най-пълния кош.

 

Радостно свети

      звезда на елхата.

Весели пеят

         деца по земята.

 

Нова надежда

        в сърцата изгря.

Лощото вече

        под камък заспа.

© Гергана Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??