19.12.2008 г., 7:51 ч.

Коледна нощ 

  Поезия » Пейзажна
695 0 2
 

В тихата, свята

                коледна нощ,

Коледа идва

      с най-пълния кош.

 

Радостно свети

      звезда на елхата.

Весели пеят

         деца по земята.

 

Нова надежда

        в сърцата изгря.

Лощото вече

        под камък заспа.

© Гергана Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??