23 dic 2011, 10:32

Коледно 

  Poesía » Otra
328 0 1

 

Как искаме лицата ни да гали,
снежинка коледна в този час.
Да се порадваме на коледните хали,
пързалките да покорим в захлас.
... ...
Да вземем, деца, сега шейните,
лицето нека да ни руменей.
Защо текат тъй бързо дните,
радост в сърцата нека да възпей.

Коледа празнуваме днес всички,
подаръци очакваме в този час.
Ще ги поемем с разтворени ръчички,
песен коледна ще пея аз…
В.Й. 22.12.2011 г.

 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??