20 dic 2006, 16:41

Коледно 

  Poesía
670 0 6
              Все още вярвам в чудеса...
              В небесните знамения...
              Във Неговата светлина...
              И Неговите откровения...

              И вярата, че сме деца
              на Бог, не ме напуска,
              че Неговата доброта
              ще озари човешката ни същност.

       
              Защото Син на Бог се е родил,
              да утоли за вяра земната ни жажда...
              Да ни научи, че сме свeтли и добри.
              Защото от любов  
                             любов се ражда!
           
                       20.12.2006

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??