25 dic 2009, 14:24

Коледно пожелание - 1 

  Poesía » Otra
449 0 2

Коледна шейна препуска,

смело пори през снега,

здрач навън се вече спуска,

грейва сребърна луна.

 

Медени звънчета пеят,

огласяват те нощта

и на вас ви те нашепват

чудни приказни слова:

 

"В празничната нощ бъдете

най-щастливи на света,

пожеланията мои приемете

за Весела Коледа!

 

А през Новата година:

много здраве и късмет,

сбъднати мечти да има

и неземно щастие навред!"

© Емилия Енчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??