Направо, честно, са на.рах -
Тресе ме токово луд страх,
докато римите римувам
и глупостите в стих рисувам,
че е възможно без да ща
с метафорите да сгреша...
Нали съм прост, почти неук,
не съм прочел милион пуйети,
и в стих, метафора от друг,
ще сложя без да се усетя...
Почесах празната кратуна
и задника (досущ маймуна)
и решението открих,
как да пиша своя стих!
Ще прочета на сто процента
написаното през човешката история,
и наизуст ще го науча на момента,
че да нема даже на теория
рискът нещо казано от друг да вкарам
в някоя от моите римушки!
Почвам! Ще се справя! Вярвам!
Тъй трябва да направят фсички!
14.05.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados