15 ene 2013, 19:34

Колежката Яна 

  Poesía » De humor
992 0 5

       Колежката Яна

 

    Гледам, от вчера колежката Яна,

    колко е мила, колко засмяна. 

    И я подпитвам леко, тактично,

    на какво се дължи тази промяна.

 

    А тя ми отговаря с любов, симпатично:

    - Ми сама съм, бе Коле, мъжът ми го няма!  

© Цвятко Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??