23 abr 2013, 9:59

Колко 

  Poesía » Otra
502 0 11

Колко

 

Когато Разумът измисли Времето,

опитвайки се себе си да осъзнава,

не знаеше, че То спокойствието

на живота му ще вземе с въпроса:

“ Още колко ми остава?”

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??