24 nov 2022, 9:11

Колко дълго те търсих 

  Poesía » De amor
509 0 2

 

     Колко дълго те търсих  

 

Колко дълго те търсих и чаках,

колко дълго без тебе живях…

В стиховете аз тебе рисувах

и за тебе красива аз бях.

 

Всяка дума превръщах във болка,

всяко чувство във чакан успех.

Всяка тайна ме правеше силна,

все към тебе, към тебе вървях.

 

Само ти си най-синьото утро!

Само ти си красивият ден!

И мечтите се раждат, когато

ти си мислиш  отново за мен.

 

Само ти си безкрайният изгрев!

Само ти си във мойто сърце.

Само ти си най-нежният припев!

Само ти ме превръщаш в дете.

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??