1 oct 2013, 22:10

Колко искам 

  Poesía » Otra
472 0 2

                      

              

 

По измислена стълба се качвам в небето

или просто намирам пътечка в морето...

От какво се спасявам? Дали от пръстта?

Изтънява и границата с лудостта...

 

Колко искам да седна с приятели стари,

ала все ни разделят летища и гари...

Да изпием по чашка, да бродим без цел...

Всичко друго измама е, дявол го взел!

© Димитринка Калева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??