Колко % истина е
почеркът на самотна жена на бара?
Колко % истина е
сълзата в очите на дете?
Колко % истина е подтиснатият гняв
или осъзнатото безумие на духа?...
Животът някога е бил равен на
корен квадратен от кривата на абсурда...
сега животът просто е богоравен!
Еволюирали примати се матират сами
с изковани от злато фигури.
Царят е гол и царицата също,
време е за големите развенчани надежди...
Исках да съм владетел на вселената,
а дори не мога да говоря с мислите си...
Предисторическа тенденция към
антигравитации и
праисторически спомени
за красива любов!
© Кирил Кацаров Todos los derechos reservados