16.05.2008 г., 20:51 ч.

Колко % истина? 

  Поезия » Философска
711 0 1

Колко % истина е

почеркът на самотна жена на бара?

Колко % истина е

сълзата в очите на дете?

Колко % истина е подтиснатият гняв

или осъзнатото безумие на духа?...

Животът някога е бил равен на

корен квадратен от кривата на абсурда...

сега животът просто е богоравен!

Еволюирали примати се матират сами

с изковани от злато фигури.

Царят е гол и царицата също,

време е за големите развенчани надежди...

Исках да съм владетел на вселената,

а дори не мога да говоря с мислите си...

Предисторическа тенденция към

антигравитации и

праисторически спомени

за красива любов!

 

 

© Кирил Кацаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??