11 jul 2009, 15:17

Колко лесно?!? 

  Poesía » Otra
776 0 2

                                   ***

Колко лесно е да кажеш на някого: "Обичам те..."

и колко лесно е след това да го излъжеш.

Колко лесно думите изричат се

и до колко истина ще бъдат.


От тебе доста съм ги чувала 

и на тебе доста съм ги казвала,

но май добре съм лъгала

и добре до днес те наранявам.


Със усмивка винаги те викам 

и с прегръдка в мен се спираш...

Но прегръдката дали е истинска,

а дали усмивката е твоята?!


И все пак колко лесно съм "обичала",

и колко лесно съм те лъгала,

и колко лесно съм изричала,

но никога не съм обичала!!!

© Ели Дим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми много!
  • Не искам да ми казва "Обичам те!",
    мога да й го видя в очите,
    изказана обич е и "Отричам те!",
    ако отброили сме дните.
Propuestas
: ??:??