Колко му трябва на човек...?
Колко му трябва на човек
да онемее от обичане?
Понякога една сълза стига
да приседнеш на ръба на тишината,
когато се почувстваш безпомощно
разпилян в миг тъй интимен.
Дума да те приласкае,
длани с обич да изтрият сълзата,
докоснат в прегръдка да утихнеш.
Да се събереш в стих
и да се случиш обичан.
Просто от обич да онемееш.
Колко малко му трябва на човек
от обич да свети...
© Ванко Николов (Starkmaster®vn)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados
нежен жест,
искрен поглед,
благ мироглед..
Поздрави! Хубав стих!