31 ago 2013, 12:30

Колко обич побира сърцето 

  Poesía » De amor
675 0 2

Колко обич побира сърцето

 

Нежността пее блус

на ръба на тишината,

настръхнала от усещания.

Виж, спряло е времето,

онемяло от страст.

в лавандуловото безвремие.

Една сълза утихва и надзърта

в душата на влюбен мъж.

Боли от обичане мократа тишина.

Тогава мигът се пита:

колко обич побира сърцето ти... ?!

 

©Ванко Николов(Staumaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??