19 nov 2007, 8:00

Колко пъти 

  Poesía
667 0 5

Колко пъти съдбата

разсече с меч сърцето ми,

колко пъти тъгата

се изписа на лицето ми?

Колко пъти тайно плаках

далеч от другите?

Колко пъти щастието чаках,

скрита в ъгъла?

Колко пъти живота проклинах

и мразех всичко наоколо?

Колко пъти към тебе изтивах

и възръщах си огъня?

Колко пъти? - Хиляди пъти,

опитвам да забравя -

горчивата болка, огромната мъка,

но не се получава.

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??