9 dic 2010, 22:42

Колко струва любовта 

  Poesía » De amor
922 0 2

Струва ли си за "любов"!?
                                                              да се раздаваш като Дядо Мраз
                                                              да чакаш като Коледа
                                                              да плачеш като реките
                                                              да страдаш като Жана Д' Арк
                                                              да молиш като грешник
                                                              да търсиш като въздух
                                                              да вървиш сякаш си пътник
                                                              да вярваш сякаш Бог е пред теб
                                                              да обичаш като Жулиета...

                                                              Да, струва си цената да платиш,
                                                              да вкусиш от червения плод
                                                              за една голяма, велика любов!

© Ели Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невероятно е! Поздравления!
  • Да, струва си цената да платиш!

    Добре дошла, Ели!
Propuestas
: ??:??