25 mar 2018, 19:33

Коловозът е глух. На перона... 

  Poesía » Filosófica
910 4 8

Коловозът е глух. На перона,
между плочките – никне трева...
Тук еднакви са всички сезони –
плаче вятър – звъни тишина...

 

Не пътувам за никъде. Зная
разписанието наизуст.
Бременно е Началото – с края.
А перонът – перонът е пуст.

 

Само бледа трева – упорито
между плочките – търси живот...
Всяка истинска болка е скрита.
Всяко щастие е епизод.

 

Вечността – е пътека позната,
по която се връщам назад.
Всички истини – нося в Душата.
Останалото... е Свят.

© Гълъбина Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??