По-самотна съм без Самотата си.
Тя добра компания ми прави.
Двете грижим се за красотата си
и забравяме, че сме забравени
от Късмета, Любовта и Вярата.
И Надеждата не идва даже.
Уж последна тя била догаряла...
Да... решила е да ни накаже
с изолация и пост Съдбата.
Но едно не е могла да знае:
че ще се сприятеля със Самотата
и в комбина двете ще играем.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados