28.09.2012 г., 13:58 ч.

Комбина 

  Поезия » Друга
350 0 1

По-самотна съм без Самотата си.

Тя добра компания ми прави.

Двете грижим се за красотата си

и забравяме, че сме забравени

 

от Късмета, Любовта и Вярата.

И Надеждата не идва даже.

Уж последна тя била догаряла...

Да... решила е да ни накаже

 

с изолация и пост Съдбата.

Но едно не е могла да знае:

че ще се сприятеля със Самотата

и в комбина двете ще играем.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??