Sep 28, 2012, 1:58 PM

Комбина 

  Poetry » Other
352 0 1

По-самотна съм без Самотата си.

Тя добра компания ми прави.

Двете грижим се за красотата си

и забравяме, че сме забравени

 

от Късмета, Любовта и Вярата.

И Надеждата не идва даже.

Уж последна тя била догаряла...

Да... решила е да ни накаже

 

с изолация и пост Съдбата.

Но едно не е могла да знае:

че ще се сприятеля със Самотата

и в комбина двете ще играем.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??