Пред мен, в комедия дел'арте,
доброто злото побеждава.
Макар че е студено – март е –
играта шумна продължава.
Навън е другият театър –
отвън е масовата сцена.
Там всичко е игра със вятъра,
там... улицата е арена.
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados