25 jul 2023, 15:30

Коментар на френския посланик за правосъдната ни система с моя добавка 

  Poesía
149 0 0

„От всеки неин клон

капят гнили ябълки и круши.“

 

Как от собственото си зловоние

да не се задуши?

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??