25.07.2023 г., 15:30 ч.

Коментар на френския посланик за правосъдната ни система с моя добавка 

  Поезия
144 0 0

„От всеки неин клон

капят гнили ябълки и круши.“

 

Как от собственото си зловоние

да не се задуши?

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??