15 ene 2010, 16:57

Компания 

  Poesía » De amor
547 0 9

 

Трима на малката маса седим -

аз, душата жадна и гъстият дим.

Бавно изтича поредният час,

гасне животът на сетния фас.

Две сълзи уиски и бучица лед

в чашата празна напомнят за теб...

 

 

© Ники Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??