15.01.2010 г., 16:57 ч.

Компания 

  Поезия » Любовна
544 0 9

 

Трима на малката маса седим -

аз, душата жадна и гъстият дим.

Бавно изтича поредният час,

гасне животът на сетния фас.

Две сълзи уиски и бучица лед

в чашата празна напомнят за теб...

 

 

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??