Jan 15, 2010, 4:57 PM

Компания 

  Poetry » Love
534 0 9

 

Трима на малката маса седим -

аз, душата жадна и гъстият дим.

Бавно изтича поредният час,

гасне животът на сетния фас.

Две сълзи уиски и бучица лед

в чашата празна напомнят за теб...

 

 

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??