11 mar 2010, 23:03

Компас 

  Poesía
366 0 3

          КОМПАС

 

Зимният вятър край мене

отвява години – сухи бодли.

Пътят към старост скъсен е.

Дано Бог над мен се смили!

 

На щастието счупих компаса −

стрелката като луда играе.

На колене съм пред иконостаса.

 

...Боже, това ли е краят?..

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??