21 dic 2012, 18:30

Компас 

  Poesía » Otra
413 1 0

В пустинята на самотата

отново аз вървя,

без посока ми е душата -

с вятъра тя се сля.

Не зная къде отивам,

звездите са ми компас.

Не зная откъде идвам,

сърцето си следвам всеки час.

© Боян Боев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??