6 may 2012, 22:11

Компенсация 

  Poesía » De humor
640 0 1

 

 

КОМПЕНСАЦИЯ

 

 

                                  :)  Пазете се!  :)

 

От месеци флиртувам с кундалини,
възвръщала, разказват, младостта -
та даже сетните ти дни да минат
под огнения знак на любовта.

 

Стоя в асани трудни неподвижно.
Раздувам плавно гръдния си кош.
Издишвам въздух като змей невиждан.
Гърбът – изправен! Тъй - до полунощ.

 

Заспивам после мирно и сънувам...
Сънувам я, проклетата змия!
Гръбнака ми увива и празнува
победа върху моята глава.

 

Била съм нямала добър инструктор -
приятелка ми каза оня ден.
Обява давам! И дано да рукне
порой инструктори сега към мен!

 

Въпросът е дълбоко комплициран.

Защото като факел аз горя

и ако не върви, ще компенсирам:
направо ще се спукам да творя!

 

 

 

 

© Нелиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??