27 jul 2010, 14:11

Коне 

  Poesía » Otra
502 0 6

 

 

                                                  КОНЕ

         

                                            Подивели коне -

                                   дните безпаметно бягат.

                                        Не помня вече къде

                                            беше началото...

                                     Не зная къде ще е края.

                                     Кошмарите им нощни

                                       са стари стремена,

                                       но при изгрев слънце

                                          ширва се степта...

 

                                                                                        1994 година

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??