18 jun 2014, 15:16

Конфиденциално 

  Poesía » De amor
670 0 8

-


Ако знаех, че стискаш билета,

щях в онези минути на танца

да заровя ръцете си двете.

Да взривя всяка макова шанца.

 

Днес да питам ли, колко часът е,

пълноводно-щастлива ли Рейн е?

Да очаквам ли нявга ликът ти

до морето отново да грейне?

 

Ще познаем ли изгреви млади

и дали ще ни залез целуне?

Ще разлееш ли в струните фадо?

Но не питам. Немее Фортуна.

 

Вече нищо не губя, защото

всеки ден е еднакво различен.

И дописвам с усмивка писмото

със печат:

До поискване.

Лично.

 

 

-

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??