За жалост, има констатация-
запада бързо нашата нация
и мнозинството от народа
направо си е ,,гола вода".
Аз пич съм готин и красив.
Нямам този рецидив.
Дори и близки, и познати
не вярвам да са на ниво ,,примати".
Но, другите ме притесняват...
Не знам на кво се те надяват.
Щом те неуки са и прости,
направо Господ да ги прости!
Защото нам ни трябват свестни,
готини,умни, па и честни,
които да ни поведат
по трудния, но верен път.
Със тях в редица ще заставам.
Безкрайно много се надявам,
че всички от ,,електората"
със нас ще бъдете в борбата!
© Георги Янков Todos los derechos reservados