19.07.2024 г., 16:50 ч.

Констатация 

  Поезия » Гражданска
81 0 0

За жалост, има констатация-

запада бързо нашата нация

и мнозинството от народа

направо си е ,,гола вода".

 

Аз пич съм готин и красив.

Нямам този рецидив.

Дори и близки, и познати

не вярвам да са на ниво ,,примати".

 

Но, другите ме притесняват...

Не знам на кво  се те надяват.

Щом те неуки са и прости,

направо Господ да ги прости!

 

Защото нам ни трябват свестни,

готини,умни, па и честни,

които да ни поведат

по трудния, но верен път.

 

Със тях в редица ще заставам.

Безкрайно много се надявам,

че всички от ,,електората"

със нас ще бъдете в борбата!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??