19 mar 2008, 11:38

контрасти 

  Poesía » Formas orientales
490 0 0
Облак небесен над нас се извисява
и носи вестта, че есента наближава...
Слънцето отново уморено пече,
а паяк на сянка тихо тъче...
Умира денят и всичко потъва във мрак,
а ние вървим прегърнати пак...

© Инна Ченкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??