19.03.2008 г., 11:38 ч.

контрасти 

  Поезия » Източни форми
467 0 0
Облак небесен над нас се извисява
и носи вестта, че есента наближава...
Слънцето отново уморено пече,
а паяк на сянка тихо тъче...
Умира денят и всичко потъва във мрак,
а ние вървим прегърнати пак...

© Инна Ченкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??