Падаща звезда в безкрая -
разчупени на прах желания и смехове,
а скалата - пак остава цяла
върху платформа от сиви натрошени ледове.
* * *
Контраста във живота е безсилен
да победи мрачния, безличен и безумен свят.
Контраста ми в душата е всесилен -
ще покори талази от смехове и мрак!
© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados