17 sept 2008, 22:48

Конвулсии 

  Poesía » De amor
538 0 0

Понякога тъй силно те обичам
и толкова желая те до мен,
че всяко друго чувство аз отричам
и всеки друг порив е заличен.

Понякога е толкова ужасно
да се будя в чужди ръце,
че убивам всичко искрено и страстно,
породено за мен в нечие сърце.

Понякога инстинктът надделява
и търся си друга любов,
но това, което осъзнавам
е, че никой за това не е готов.

Другите мъже не са готови
да се борят за една жена,
която за друга любов говори.
Не са готови да искат любовта.

Готов обаче и ти не си
да ме погледнеш във очите
и макар да не ме обичаш вече ти,
да разбереш, че аз друг обичам.

Но най-вече не съм готова аз
да проумея, че това е минало,
че дори и малкото между нас
за теб отдавна е изстинало.

Това, с което ме задушаваш
е, че не приемам мисълта,
че желанието ти да ме притежаваш,
няма нищо общо с любовта.

 

юни, 2002г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??