Магарешките тръни са полезни!
Доказан - медицинския ефект.
Бодлите им се вадят лесно,
щом случиш на магаре със дефект.
Запъне ли се - покажи
магарешки бодили триста!
Това ще може да смири
единствено ината му на антихриста.
Каква беля се крие
в своенравния магарешки инат?
На помощ викай старите магии,
че иначе за триста могат да бодат!
Рецептата обаче е за друго -
помагат за потентност на мъже!
Вместо виагра - цяло чудо,
когато са в отчаяно дередже!
© Румяна Todos los derechos reservados