Apr 23, 2014, 10:15 PM

Копирани тръни 

  Poetry » Parody
863 0 0

Магарешките тръни са полезни!

Доказан - медицинския ефект.

Бодлите им се вадят лесно,

щом случиш на магаре със дефект.

 

Запъне ли се - покажи

магарешки бодили триста!

Това ще може да смири

единствено ината му на антихриста.

 

Каква беля се крие

в своенравния магарешки инат?

На помощ викай старите магии,

че иначе за триста могат да бодат!

 

Рецептата обаче е за друго -

помагат за потентност на мъже!

Вместо виагра - цяло чудо,

когато са в отчаяно дередже!

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??