Душа, копнееща за нежност,
а тяло, тръпнещо за ласка!
И губя се във безнадеждност,
нахлузила чудесна маска!
За всички толкова щастлива,
лице усмихнато и мило!
Дори за някои красива,
а в мене всичко се е свило!
И чувствам се така самотна
и чужда даже у дома,
но търсеща една страхотна
и нежна, галеща ръка!!!
14.11.2004г.
© Валентина Харизанова Todos los derechos reservados