20 февр. 2009 г., 15:36

Копнеж! 

  Поэзия
696 0 8

Душа, копнееща за нежност,

а тяло, тръпнещо за ласка!

И губя се във безнадеждност,

нахлузила чудесна маска!

 

За всички толкова щастлива,

лице усмихнато и мило!

Дори за някои красива,

а в мене всичко се е свило!

 

И чувствам се така самотна

и чужда даже у дома,

но търсеща една страхотна

и нежна, галеща ръка!!!

 

 

   14.11.2004г.

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??