1 mar 2016, 22:28

Копнеж 

  Poesía » De amor
285 0 2

Много свободна импровизация по „Sehnsucht” („Копнеж”) на Rammstein (Рамщайн)

 

Копнеж – бисерна болка над сълзата,
копнеж – пробляскваща луна в далечината,
копнеж – над палмите лъскава звезда,
копнеж – безразлично синя приливна вода.
Копнежът е ужасен, безбрежен стар океан,
мъгла обгръща лик носталгично-мечтан,
блясък и болка – старост и лунни лъчи,
безплътни, безпаметни пъстри очи.
Да се изгубиш като птица бездомна,
кухота в душата и мъка огромна,
пясъчни плажове – откъслечен свят,
копнежът безкраен захапва те пак... 
28.02.2016 
 

© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??