31 mar 2016, 17:27

Копнеж 

  Poesía » Otra
911 1 17

КОПНЕЖ

 

 

И тая нощ от мене си далече...

Копнея пак да зърна твоя лик.

Раздялата на болка ме обрече,

а в гърлото хрипти сподавен вик.

 

Къде си, моя малка свидна рожбо?

Мечтая си за твоите ръце,

които със една прегръдка само

живот да вдъхнат в бащино сърце!

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??