16 ago 2018, 0:59

Копнежи 

  Poesía » De amor
334 0 0

Когато дълго чакаш и мълчиш,

главата свеждаш и скърбиш,

във теб заражда се със взрив 

желание да си щастлив.

 

Да дириш пътя си отново,

съдбата да ковеш сурова 

и в зажаднялата душа 

да има място любовта.

 

Да бъдеш истинска жена,

прекрасна, нежна и щастлива,

да чакаш с трепет вечерта,

целувка, чашата пенлива. 

 

Да има смисъл любовта,

не само думи и интриги. 

Да има пърхащи крила 

които да ти дават сили...

 

© Нели Расийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??